Casus

Security Sense Syteem op basis van eigen patent:
Binnen uw eigen alarmsysteem wordt een nieuw concept  'Security Sense Systeem' geimplementeerd. Hierdoor realiseert u de meest adequate beveiliging van uw pand. De eerste alarmsystemen werkend volgens dit concept  zullen 4Q 2010 worden geplaatst.
Voor meer informatie: www.SecuritySense.nl

Hygiene Sense Systeem op basis van eigen patent:

Het betreft hier een eigen patent  voor een systeem waarbij o.a. een draadloos mesh netwerk, met een bijzondere afstandsoverbrugging, wordt toegepast.  In het kader van geheimhouding wordt hier geen verdere informatie verstrekt.

Onderzoek Optische meetinrichting MRI scanner:
Voor het ontwerp van deze meetinrichting is inmiddels patent verleend. Bij de toekomstige behandeling van een borsttumor wordt een nieuwe techniek ontwikkeld. Tijdens het maken van foto's kan een transducer onder de borst gepositioneerd worden die door inwendige tumorverhitting de tumor doet slinken.  Een optische meetinrichting, met  een nauwkeurigheid van 0,5 milimeter en volledig magnetisch interferentievrij, geeft deze positie weer en wordt op 10 meter afstand buiten het magneetveld in elektronische signalen omgezet. Het concept van deze meetinrichting is inmiddels gereed.  

Medisch Embedded Device voor Diabetici:
Op basis van een (niet eigen) patent wordt momenteel een device ontwikkeld dat toegepast gaat worden op Intensive Care afdelingen van ziekenhuizen. In het kader van geheimhouding wordt hier geen verdere informatie verstrekt.

Blik vormgeving, 2008